De achterliggende gedachten van de voerboot 'the Bullet' zijn:

 • Snelheid
 • Wendbaarheid
 • Multifunctionaliteit
 • Klein dus makkelijk mee te nemen
 • Licht in gewicht
 • Duurzaamheid
 • Gebruikersgemak
 • Service

De Boboot 'Bullet' voerboot is de meest complete voerboot in zijn klasse, maar is op veel verzoek niet alleen meer maar in de 'full-option' versie te koop. Zo kan de voerboot samengesteld worden naar eigen wens. Mogelijke opties die op de 'Bullet' voerboot ingebouwd en/of geleverd kunnen worden:

 • 3 Voerbakken(standaard ingebouwd)
 • Visvinder
 • Gps voerboot blis systeem
 • Lipo accu's
 • Automatische druppellader
 • Accu indicator(standaard ingebouwd)
 • 8 superheldere witte leds voorop
 • 2 superheldere blauwe leds rechts achter(standaard ingebouwd)
 • 2 superheldere groene leds links achter(standaard ingebouwd)
 • Rig vergrendel beugel(standaard ingebouwd)
 • Metallic lak
 • high power led verstraler

Bij het vissen zal je merken dat het gemak waarmee je deze voerboot gebruikt ongeëvenaard is. Zo zijn de zijbakken apart en traploos te bedienen, is het aanbrengen van je rig eenvoudig een kwestie van de rig vergrendel beugel open en dicht en is het vergrendelen van de deksel een kwestie van de draagbeugel een kwartslag draaien.

'Mede door zijn ontwerp in Autocad zijn de vaareigenschappen van de voerboot bijzonder goed'

De wendbaarheid doet namelijk denken aan een voerboot met 2 schroeven, echter wordt de 'Bullet' voerboot aangedreven door 1 schroef van 50 mm. De 'Bullet' voerboot vaart dus als een voerboot met 2 schroeven, maar heeft de voordelen van een voerboot met 1 schroef. Dit houdt in dat de boot bij harde wind nog steeds wendbaar en snel is, dat zijn energie verbruik laag is, dat hij stabiel is en dat hij ten alle tijden recht te laten varen is. De voerboot is tevens zonder extra hulpmiddelen op de grond te zetten, daar de schroef en roer verzonken in de bodem zijn gemonteerd. Alles is ontworpen en gemaakt voor gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit!

The Bullet voerboot beschikt over de volgende specificaties:

De voerboot

De afmetingen van de Boboot voerboot zijn: 61 cm x 30 cm x 21cm (LxBxH). De voerboot is vervaardigd uit 4 mm ABS en verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Maak van de ‘Bullet’ jouw unieke voerboot door zelf de kleur te bepalen.

De zender

De zender is van het merk Spektrum dx6i en is digitaal en beschikt over 6 kanalen. Deze is uitgerust met 4x AA penlite batterijen. Dit houdt in dat bij volle batterijen een vaartijd van 10-12 uur gehaald wordt. De status van de batterijen is zichtbaar op het computer scherm van de zender. Dit alles resulteert in een bereik van meer dan 700 meter wat praktisch inhoud dat de voerboot niet meer te zien is. Ook heeft deze zender als voordeel dat er geen knoppen zijn met dubbele functies, zoals je die bij vele andere voerboten wel hebt. Dus gebruikersgemak door eenvoud!

De voerbakken

The "Bullet" beschikt over 3 voerbakken, waarin 1,5 kg voer uitgevaren kan worden. De zijbakken zijn apart en traploos te kantelen door middel van de rechter stuurknuppel op de zender. De achterbak lost in 1 keer en wordt bediend door een aparte knop op de zender. Tevens is de achterbak voorzien van een rig vergrendel beugel die ervoor zorgt dat bij haperingen van de molen de rig niet uit de bak getrokken wordt en de lijn lekker strak getrokken kan worden voor het lossen. Door deze eigenschappen is het eenvoudig een voerspoor aan te brengen en de rig te lossen op de gewenste plaatsen.

Het licht

Het licht op the "Bullet" voerboot is niet zoals we gewend zijn van andere voerboten, die er de eigenaardige gewoonte op nahouden er een fiets- of autolamp op te "plakken". Op de Boboot voerboot zitten voorop 8 super heldere witte leds met elk een lichtsterkte van 35000mcd, daar waar de normaal gebruikte leds amper de 10000 mcd halen. De leds zijn gemonteerd in een houder, die voorzien is van optiek in geslepen glas. Dit zorgt voor een versterking van het licht en hierdoor is het licht op ongekende afstand nog steeds te zien. Tevens zijn de leds geplaatst in een radius (deel van een cirkel), die ervoor zorgt dat er voor de voerboot op +-3 meter een brandpunt ontstaat. Dit zorgt ervoor dat het zicht uitstekend te noemen is. Achter op de voerboot zijn 2x blauwe en 2x groene leds gemonteerd met nagenoeg dezelfde eigenschappen als de witte leds. Het licht op de voerboot is vanaf de zender te schakelen.

Led dimmer

Als extra optie voor het licht kan er een led dimmer in de voerboot gemonteerd worden. Er komt dan op het bedieningspaneel een extra draaiknop te zitten waarmee de kleine ledjes traploos gedimd kunnen worden.

High power led verstraler

Mocht je het eerder genoemde licht niet voldoende vinden, kan Boboot een High power led verstraler op de voerboot monteren. Deze verstraler geeft een super heldere lichtbundel die ongekend is. Het grote voordeel van deze verstraler is zijn lage energie verbruik die maar 800mA is. Hierdoor is het plaatsen van een extra accu in de voerboot niet nodig. De verstraler wordt uiteraard schakelbaar vanaf de zender gemonteerd.

Het bedieningspaneel

Op de "Bullet" voerboot zit achterop netjes onder de deksel het bedieningspaneel weggewerkt. Hier is zowel de boot als de visvinder aan en uit te zetten. De hoofdschakelaar van de voerboot licht blauw op bij inschakelen en verder zit hier de accu indicator en een controle led voor de visvinder gemonteerd.

De visvinder

De meegeleverde visvinder is van het merk Humminbird type smartcast rf15e en heeft zijn kwaliteiten al vele malen bewezen. Deze visvinder is vakkundig ingebouwd met visvinder versterker, waardoor het bereik 300 tot 500meter is. De visvinder is te monteren door hem op het meegeleverde statief(optioneel) een kwartslag te draaien. Hierdoor is varen en stekken zoeken uitermate eenvoudig. De zender van de visvinder wordt gevoedt door 2 AAA 1,5 Volt batterijen die onder de deksel van de "Bullet" voerboot in een batterij houder geplaatst zijn.

De accu

In de Bullet kunnen zowel lood accu's(7Ah) als 3cellen lipo accu's gebruikt worden. Standaard worden de loodaccu's meegeleverd met een druppellader. Als extra optie kan dus voor de lipo accu's gekozen worden. Er zijn twee grote van lipo accu's beschikbaar namelijk de 5Ah en de 8Ah. De lipo accu's hebben als voordeel dat ze veel minder zwaar wegen. Dit heeft als voordeel dat de voerboot nog sneller vaart. De lipo's mogen echter niet leeg gevaren worden. Hiervoor is een handaccu indicator beschikbaar. Deze kan je in je vistas doen en ten alle tijden meten hoeveel procent er nog beschikbaar is van de lipo accu. naar boven

Ga naar foto's